|
Administracja > Użytkownicy Teczki kadrowej | | Drukuj |
W tym oknie prezentowani są użytkownicy programu oraz przypisani do nich użytkownicy Teczki kadrowej. Okno posiada dwa stany wyświetlania w zależności od posiadanych praw w systemie Teczka kadrowa:
•Tryb standardowy – wyświetlony jest tylko aktualnie zalogowany użytkownik Symfonia ERP Kadry i Płace. W tym trybie użytkownik ma możliwość jedynie zmiany hasła w systemie Teczka kadrowa.
•Tryb administracyjny – wyświetlani są wszyscy użytkownicy programu oraz połączeni do nich użytkownicy w systemie Teczki kadrowej. W danym oknie możemy zmienić aktywność użytkownika, zmienić prawo do systemu Teczka kadrowa oraz zresetować hasło użytkownikowi Teczki kadrowej.
Na oknie dostępne są akcje:
•Resetuj hasło – przycisk resetuje hasła w systemie Teczka kadrowa dla zaznaczonych pracowników,
•Aktywuj użytkownika – ustawia aktywność użytkownika,
•Dezaktywuj użytkownika – usuwa aktywność użytkownika.
Na liście użytkowników dostępne są funkcje umożliwiające zmianę aktywności użytkownika oraz zmianę uprawnień w systemie Teczka kadrowa.
Przycisk Zmień hasło dostępny jest tylko do aktualnie zalogowanego użytkownika i umożliwia on zmianę hasła w systemie Teczka kadrowa.
Wprowadzone na oknie zmiany należy zatwierdzić przyciskiem Zapisz.
Zobacz także: