Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels Namespace > DocumentRecordDimension Class

Drukuj

.NET Framework Class Library

DocumentRecordDimension Class

Klasa reprezentująca informacje o kolejnym wymirze zapisu.

Namespace: Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels

Assembly:  Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions (in Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.dll) Version: 24.2.1.0 (24.2.1.0)

Syntax

Visual Basic

Public Class DocumentRecordDimension

C#

public class DocumentRecordDimension

Visual C++

public ref class DocumentRecordDimension

JavaScript

Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels.DocumentRecordDimension = function();
Type.createClass(
 'Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels.DocumentRecordDimension');

Remarks

Dane pobierane są bezpośrednio z obiektu PWymiar.

Inheritance Hierarchy

System.Object

Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels.DocumentRecordDimension

See Also

DocumentRecordDimension Members

Sage.PL.WebAPI.Interface.FKF.Dimensions.ViewModels Namespace